Min slægt

Status den 22. januar 2022:

De lige linjer i min slægt tilbage til omkring år 1500 er rimeligt veldokumenterede, da jeg selv har kigget i kirkebøgerne. Jeg har ikke brugt megen tid på "sidegrene".

Når man når tilbage til omkring år 1600, så kan man ofte kun komme længere tilbage, hvis man har adelige aner eller er i familie med berømte personer.

Anerne er hentet på Family Search - validiteten her er noget svingende - men det bemærkes, at jeg i forhold til min egen slægt siden 2017 har bidraget med over 400 nye personer og over 400 kilder! Jeg har også søgt at tjekke "overgangen" fra kirkebøger til de kilder, som beskriver adlen. Her har jeg især brugt Finn Holbeks hjemmeside, som nok er en af de mest troværdige slægtssider, hvis man vil rode med adlen.

Med sidegrene og et utal af adelige, har jeg pludseligt 5.000 personer i mit slægtstræ. Disse er uploaded til mit slægtstræ. Jeg mangler noget oprydning - men her er et link til min anetavle: Ancestors to Frits Hedegaard.

Hvis man ønsker en grafisk oversigt over de "lige linjer" for op til 27 generationer, kan den ses i denne store PDF-fil For at se slægtstræet skal der zommes en del :-)

 

info@heidehof.dk